Καλώς ήρθατε στην 4BC - Transport & Logistics.

    Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2012 από στελέχη με πολυετή πείρα στον κλάδο των μεταφορών και υπηρεσιών logistics, με σκοπό να παρέχει τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τις επιχειρησιακές δυνατότητες στην αποστολή εμπορευμάτων, υπηρεσίες logistics, διαχείριση μεταφορών και διαχείριση της διανομής εμπορευμάτων, προσφέροντας σε κάθε πελάτη υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του, βασισμένοι στην εμπειρία μας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της αγοράς.

    Αυτό που απαιτείται, είναι αποδοτικότερες υπηρεσίες Logistics που προσφέρουν δυνατότητα για διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές, με ταυτόχρονη σημαντική εξοικονόμηση κόστους. Εάν ενδιαφέρεστε για αναδιοργάνωση της εφοδιαστικής σας αλυσίδας, ψάχνετε μια άλλη στρατηγική προσέγγιση και θέλετε να βελτιστοποιήσετε την αποδοτικότητα της, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε.

    Επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό μας για θέματα που σας απασχολούν σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Η ομάδα της 4BC - Transport & Logistics είναι στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσει.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΤΟΧΟΙ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ